In de kijker

Huis te 1982 ZEMST (België) - Prijs €338.000

Huis

ZEMST

Op te knappen, door groen omgeven open bebouwing in Elewijt. De woning heeft een oppervlakte va...

€338.000

Meer Info
Huis te 1820 PERK (België) - Prijs €593.000

Huis

PERK

Zeer ruime vrijstaande woning met vijf slaapkamers, één badkamer, doucheruimte en aparte stud...

€593.000

Meer Info
Villa te 1982 ELEWIJT (België) - Prijs €538.000

Villa

ELEWIJT

Ruime vrijstaande woning met vier slaapkamers en zeer ruime garage (+/-50m²) . De woning ligt ...

€538.000

Meer Info

Over ons

JSD immo: brengt mensen en huizen samen!

Ons immobiliënkantoor, gevestigd in het historische gemeentehuis van Hofstade, is de ideale partner voor de verkoop en verhuur van uw woning.

Bij ons kan u als verkoper of verhuurder terecht voor een full-service aanpak waarbij gemak en gemoedsrust centraal staan. Hiervoor staat ons team, bestaande uit juridische en financiële experts op gebied van immobiliën, voor u klaar. Door de passie en gedrevenheid van ons team kan u zeker zijn van een bevredigend resultaat.

Koper of huurder? Ontdek hier ons aanbod aan huizen, villa's, appartementen, nieuwbouwprojecten, lofts en studio's te koop en te huur.

 

Wij helpen je graag bij

Wij zorgen voor een uitstekende presentatie van uw woning en een slimme marketing om een zo groot mogelijk aan potentiële klanten te bereiken. We gebruiken een verkoopsmethode die past bij de woning en de huidige marktsituatie.

Met als doel een snelle en vlotte verkoop te behalen, focust JSD immo zich op een correcte waardebepaling. We baseren ons hiervoor op uitgebreid onderzoek en op recent verkochte woningen.

 

Facebook