Voorstelling kantoor

Wie zijn wij en wat doen we?

JSD immo is een vastgoedkantoor gevestigd in het historische gemeentehuis van Hofstade (Zemst). Het is de ideale partner voor de verkoop en verhuur van uw huis, appartement of bouwgrond. Ons kantoor telt twee BIV erkende makelaars en een stagiaire in opleiding.

 

Onze manier van werken

Bij ons kan u als verkoper of verhuurder terecht voor een full-service aanpak waarbij gemak, gemoedsrust en eerlijkheid centraal staan. U hoeft zich geen zorgen te maken over de struikelblokken die de verkoop met zich meebrengt. JSD immo voert met haar expertise en persoonlijke aanpak het hele verkoopproces voor u uit. Door de passie en gedrevenheid van ons team kan u zeker zijn van een uitstekend resultaat.

Wij pakken niet uit met onrealistische schattingen, prijsdumping of mooie verkooppraatjes. Neen, wij houden van eerlijke en correcte afspraken, stipte opvolging van uw dossier en een relatie met respect voor alle partijen.

Wij besteden veel aandacht aan een aantrekkelijke en zorgvuldige presentatie van uw gebouw d.m.v. professionele foto’s, duidelijke beschrijving, opmaak van plannen, …  Ook tijdens onze afspraken ter plaatse staan we erop de geïnteresseerde kandidaten duidelijk te informeren en hen een kwaliteitsvolle rondleiding te bezorgen.

Op regelmatige basis wisselen wij met u als verkoper transparant informatie uit over de reacties van de kandidaat-kopers en de uitgebrachte biedingen. Natuurlijk onderhandelen wij met de kopers in samenspraak met u.

Ook na de verkoop of verhuur van uw woning kan u nog terecht bij ons voor bijkomende vragen. Vanzelfsprekend zorgen wij er voor dat u alle informatie en documenten in uw bezit hebt bij de afronding van het dossier. In geval van een verkoop is er ook steeds iemand van ons aanwezig bij de ondertekening van de authentieke akte bij de notaris.

Mocht u toch nog met vragen zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. 

 

Meer dan alleen vastgoed - Naast JSD IMMO ook JSD Heylen

Onder hetzelfde dak vindt u meer dan alleen vastgoedexperts. Onze roots liggen namelijk sinds 1964 in de bank- en verzekeringswereld. U kan bij onze zusteronderneming JSD Heylen dan ook terecht voor al uw noden wat betreft bank en verzekeringen. Zo helpen de verzekeringsexperts binnen ons team u graag verder met advies omtrent het verzekeren van u en uw gezin tegen allerhande ongewenste risico’s, gaande van brand in uw woning tot uw hospitalisatie.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor kredieten. Onze kredietexpert zoekt samen met u naar kredietoplossingen om uw diverse plannen te realiseren.

U wilt sparen of beleggen voor de toekomst? Onze beleggingsexpert met jarenlange ervaring luistert graag naar uw persoonlijke wensen en zal u aan de hand daarvan adviseren over de diverse mogelijkheden. 

Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze collega’s. Voor meer inlichtingen kunt u terecht op de website van kantoor JSD Heylen.

 

Wij zetten in op een lange termijn relatie waarbij uw welzijn als klant onze prioriteit is

Neem gerust contact op voor een verdere toelichting van onze werkwijze op het telefoonnummer 015 62 71 00 of via e-mail info@jsdimmo.be. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak op kantoor of ter plaatse om een samenwerking te bekijken die aan al uw wensen voldoet.

Nog niet overtuigd? Bekijk onze klantbeoordelingen op Trustpilot, Facebook of Google.

Wij zien u dan binnenkort?

Het JSD immo team

 

Vrijblijvende schatting aanvragen